ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φέρντιναντ έριξε αλάτι στις πληγές του Ντε Χέα με video από futsal!

Manchester United's goalkeeper David De Gea during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper David De Gea during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δέχτηκε ένα αδιανόητο γκολ για την κλάση του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και ο Ρίο Φέρντιναντ ανέβασε ένα video από αγώνα... futsal για να του στείλει "μήνυμα"!

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ (έπαιξε στους "κόκκινους διαβόλους" από το 2002 μέχρι το 2014) εντυπωσιάστηκε από έναν ερασιτέχνη γκολκίπερ που έκανε τέσσερις διαδοχικές αποκρούσεις σε αγώνα φούτσαλ και σε χρόνο dt ανέβασε το σχετικό video στο λογαριασμό του στο Instagram.

Δεν πέρασε λίγη ώρα και το ποστάρισμά του έγινε viral με αιτία καθώς συνόδευσε το εντυπωσιακό video με τον ανίκητο τερματοφύλακα με το εξής σχόλιο: "Αυτόν τον κίπερ πρέπει να τον πάρει κάποια ομάδα: ξεπέρασε τους Ντε Χέα, Μπουφόν, Έντερσον, Νόιερ και Άλισον".

Φυσικά, ο μεγάλος ντόρος έγινε για το γεγονός πως ο Νταβίντ Ντε Χέα προέρχεται από ένα σοβαρό λάθος στον αγώνα με την Άρσεναλ που κόστισε ένα γκολ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ίσως και δύο βαθμούς), με πολλούς να εικάζουν πως το εκανε για να δώσει κίνητρο στον Ντε Χεά να αφήσει πίσω το λάθος του και να γίνει ο κέρβερος κάτω από την εστία που είχε συνηθίσει το φίλαθλο κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ