PREMIER LEAGUE

Νικηφόρα πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 τη Λέστερ

Manchester United's Paul Pogba, right celebrates with teammates after scoring the opening goal of the game from the penalty spot during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Paul Pogba, right celebrates with teammates after scoring the opening goal of the game from the penalty spot during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP IMAGES/AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και αγχώθηκε επικράτησε της Λέστερ με 2-1 και έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Premier League. (VIDEO)

Με το δεξί μπήκε στην Premier League η Γιουνάιτεντ επικρατώντας στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος της Λέστερ με 2-1 με σκόρερ τους Πογκμπά στο 2' και Σο στο 83' ενώ για τους φιλοξενούμενους που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά γνώρισαν την ήττα μείωσε ο Βάρντι στις καθυστερήσεις.

Η Γιουνάιτεντ με τους Φρεντ και Πογκμπά στη σύνθεση της όχι όμως και τον Λουκακού μπήκε στο ματς πιο δυνατά και μόλις μετά από 73'' κέρδισε πέναλτι. Ο αρχηγός της, Πολ Πογκμπά, ανέλαβε την εκτέλεση του και νίκησε τον Σμάιχελ που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η Λέστερ άρχισε να αναβαίνει μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης και να απειλεί τον Ντε Χέα. Ο Ισπανός μάλιστα έκανε μια τρομερή επέμβαση στο 29' σε σουτ του Μάντισον από το ύψος του πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο και για τις δυο ομάδες. Αρχικά η Λέστερ βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 75' αλλά και πάλι ο Ντε Χέα είπε όχι στο πλασέ του Γκρέι από κοντά.

Στο 78' ήταν η σειρά του Σμάιχελ να δείξει πόσο σπουδαίος γκολκίπερ είναι. Ο Σάντσες έβγαλε μόνο του τον Λουκακού που πλάσαρε αλλά ο Δανός τερματοφύλακας έδιωξε με το πόδι σε κόρνερ.

Το 2-0 για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήρθε στο 83' όταν ο Λουκ Σο από τα αριστερά έκανε ωραία ενέργεια και πλασέ και πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στην Premier League.

Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έφταναν σε ένα εύκολο τρίποντο αλλά στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 92' η Λέστερ μείωσε με κοντινή κεφαλιά του Βάρντι ο οποίος έκανε το 2-1 και πέτυχε το πέμπτο του γκολ εις βάρος της Γιουνάιτεντ.

Δυο λεπτά αργότερα μάλιστα η Λέστερ κέρδισε κόρνερ με τον Σμάιχελ να ανεβαίνει και αυτός στην περιοχή, πήρε και την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα έξω, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ:Ντε Χέα, Νταρμιάν, Μπεγί, Λίντελεφ, Σο, Πογκμπά (84' Φελαϊνί), Περέιρα, Φρεντ (75' Μακ Τομινέι , Μάτα, Ράσφορντ (66' Λουκακού), Σάντσες

ΛΕΣΤΕΡ:Σμάιχελ, Αμαρτέι (63' Γκεζάλ), Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Εντίντι, Σίλβα (80' Ιμπόρα), Περέιρα, Μάντισον (63' Βάρντι), Γκρέι, Ιχεανάτσο

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 2-1 (3' πέν. Πογκμπά, 83' Σο / 90+2' Βάρντι)

11/08 14:35 Νιούκαστλ - Τότεναμ

11/08 17:00 Χάντερσφιλντ - Τσέλσι

11/08 17:00 Μπόρνμουθ - Κάρντιφ

11/08 17:00 Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας

11/08 17:00 Γουότφορντ - Μπράιτον

11/08 19:30 Γουλβς - Έβερτον

12/08 15:30 Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ

12/08 15:30 Σαουθάμπτον - Μπέρνλι

12/08 18:00 Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ