ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νέβιλ: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πάρει ποτέ το πρωτάθλημα με τους Λίντελοφ και Μαγκουάιρ"

Valencia's head coach Gary Neville waits for the start of a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's head coach Gary Neville waits for the start of a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Γκαρι Νέβιλ τα έβαλε για μία ακόμα φορά με το αμυντικό δίδυμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζοντας ότι με τους Λίντελοφ και Μαγκουάιρ οι κόκκινοι δεν πρόκειται να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Η Κρίσταλ Πάλας πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση νίκησε 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League και ποιος είδε τον Γκάρι Νέβιλ και δεν τον φοβήθηκε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής άσκησε ιδιαίτερη κριτική στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των κόκκινων του Μάντσεστερ.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός ευέλικτου κεντρικού αμυντικού.

"Μέχρι η Γιουνάιτεντ αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να τρέξει και να αμυνθεί ένας προς έναν, δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την Premier League με αυτό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Πρέπει να πάρουν έναν γρήγορο παίκτη και να παίξει μαζί με τον Λίντελοφ ή τον Μαγουάιρ. Με την πάροδο των ετών, οι καλύτερες συνεργασίες με κεντρικούς αμυντικούς ήταν πάντα εκείνοι που είχαν πολύ γρήγορο ρυθμό για να ξεπεράσουν τον κίνδυνο. Ο Λίντελοφ και ο Μαγκουάιρ απλά δεν το έχουν αυτό" είπε ο Γκάρι Νέβιλ και μένει να δούμε αν θα τον ακούσει ο πρώην συμπαίκτης του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ