ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος δυνατός παίκτης στο "κόλπο" για Πογκμπά μετά την Γιουβέντους!

ManU midfielder Paul Pogba applauds fans at the end of the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. Manchester won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
ManU midfielder Paul Pogba applauds fans at the end of the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. Manchester won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Πολ Πογκμπά δεν διάγει και την καλύτερη σεζόν του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως για χάρη του είναι έτοιμο να στηθεί ένα σούπερ ιταλικό ντέρμπι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ποιος είπε ότι η Γιουβέντους "παίζει μόνη της μπάλα" όσον αφορά στην υπόθεση Πολ Πογκμπά και ότι σε περίπτωση που ο παίκτης αποφασίσει να πει αντίο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει χωρίς δεύτερη σκέψη στα παλιά του λημέρια;

Ναι μεν η πρωταθλήτρια Ιταλίας των επτά προηγούμενων ετών και νταμπλούχος Ιταλίας των τεσσάρων τελευταίων χρόνων είναι η ομάδα που κάνει "γκελ" στον παίκτη έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τους παράγοντες και τους οπαδούς της, όμως σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια, υπάρχει και άλλος ισχυρός οικονομικά μνηστήρας για τον Γάλλο μέσο των "κόκκινων διαβόλων".

Όπως αποκαλύπτει, στο πρωτοσέλιδό της μάλιστα, η τορινέζικη (και άριστα πληροφορημένη σε θέματα Γιουβέντους) "Tuttosport", στη μαχη για την απόκτησή του μπαίνει και η Ίντερ, με τον επικείμενο νέο εκτελεστικό διευθυντή της και πρώην γενικό διευθυντή των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα να επιθυμεί να προκαλέσει στραπάτσο στην Γιουβέντους!

Νέος δυνατός παίκτης στο "κόλπο" για Πογκμπά μετά την Γιουβέντους!

"Η Ίντερ φλερτάρει με τον Μόντριτς και εξετάζει την περίτπωση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, όμως το πραγματικό χτύπημα που ο Μαρότα ονειρεύεται να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι να αρπάξει τον Πογκμπά από την Γιουβέντους.

Ο νέος εκτελεστικός διεθυντής της σκέφτεται να πουλήσει ένα μεγάλο όνομα για να μπει επιθετικά στην αγορά. Ο Στέβεζ Ζανγκ βιάζεται να ανακοινώνει τον Μαρότα και η έναρξη της νέας του περιπέτειας στην Ίντερ ενδέχεται να σηματοδοτηθεί μετά τον αγώνα του Champions League κόντρα στην Τότεναμ", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Tuttosport".

Το ίδιο μέσο προσθέτει πως ο Μαρότα σκέφτεται να προσφέρει κάποιον εκ των Σκρίνιαρ ή Πέρισιτς που αρέσουν στον Ζοζέ Μουρίνιο, ώστε να αποκτήσει η Ίντερ το αβαντάζ έναντι της Γιουβέντους στη μάχη της απόκτησης του Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ