ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νανί: "Δεν είναι 18χρονοι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ"

Νανί: "Δεν είναι 18χρονοι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ"

Ο Νανί έχει φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να καταφερθεί εναντίον του Λουίς Φαν Χάαλ, για τη συμπεριφορά του.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, έχοντας παρουσιάσει επιτυχίες και αποτυχίες στο ενεργητικό του. Ωστόσο, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει επιτύχει και το γεγονός δίνει το δικαίωμα σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το "Ολντ Τράφορντ", να καταφερθούν εναντίον του.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Νανί, ο οποίος έχει πάρει μεταγραφή για τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό δεν τον εμπόδισε να περιγράψει με γλαφυρά σχόλια την κατάσταση στους "κόκκινους διαβόλους".

"Αυτός και ο βοηθός του φωνάζουν στους ποδοσφαιριστές λες και είναι 18χρονα. Και σκέφτομαι: Δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να συμπεριφέρεται. Είμαστε επαγγελματίες και προπονούμαστε κάθε ημέρα. Δεν κάνω κάτι λάθος. Μας φώναζαν: Πρέπει να κάνετε την πάσα έτσι. Αντε... Είναι τρελό να παίξεις ποδόσφαιρο έτσι.

Γιατί στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το ένστικτο. Το ποδόσφαιρο είναι απόφαση. Δεν είναι αυτό που βλέπεις. Εάν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις σουτ με τη μία το κάνεις. Εάν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κοντρόλ πρώτα, τότε το κάνεις. Εάν πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις ντρίμπλα, την κάνεις. Έτσι πετυχαίνονται και τα διαφορετικά γκολ.

Τώρα βλέπεις τη Μάντσεστερ, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι Μάντσεστερ αυτή. Με όλο το σεβασμό στους παίκτες που είναι εκεί, την προσωπικότητά τους. Τώρα είναι όλα διαφορετικά. Με τον Φέργκιουσον στον πάγκο έλεγες: σίγουρα θα βάλω γκολ. Εάν δεν δεχθούμε γκολ τότε θα νικήσουμε", ανέφερε ο Νάνι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ