ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπέιλι: "Θα απορρίψω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν..."

20151004 - GENK, BELGIUM: Genk's Leon Bailey pictured in action during the Jupiler Pro League match between RC Genk and Standard de Liege, in Genk, Sunday 04 October 2015, on the 10th day of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO KRISTOF VAN ACCOM
20151004 - GENK, BELGIUM: Genk's Leon Bailey pictured in action during the Jupiler Pro League match between RC Genk and Standard de Liege, in Genk, Sunday 04 October 2015, on the 10th day of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO KRISTOF VAN ACCOM BELGA

Πρόσφατα δημοσιεύματα από το Νησί συνδέουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Λέον Μπέιλι της Γκενκ, με τον ίδιο τον παίκτη να ξεκαθαρίζει ότι θέτει έναν όρο προκειμένου να μεταγραφεί στο "Όλντ Τράφορντ".

Ο συμπαίκτης του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ, Λέον Μπέιλι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει όσο ελάχιστοι στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το ταλέντο του και τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ζωηρό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά του, ο Τζαμαϊκανός τονίζει πως θα μετακινηθεί στο "Όλντ Τράφορντ" μόνο σε περίπτωση που οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είναι σε θέση να του εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής και ότι δεν σκοπεύει να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα αποτελέσει ρόλο "ρεζέρβας", κάτι το οποίο θεωρεί ότι θα καθυστερήσει την εξέλιξή του.

"Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Premier League, αλλά αν, ας πούμε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να μου εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής, θα παραμείνω στην Γκενκ. Το σημαντικό είναι ότι στο μέλλον αναμένεται να έρθουν πολλά παιχνίδια. Αυτό είναι ουσιαστικό για εμένα, επειδή πρέπει να κάνω περισσότερα βήματα. Έχω ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο", είπε χαρακτηριστικά.

Ο 19χρονος, τον οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε επιχειρήσει να αποκτήσει και κατά το δεύτερο διάστημα που βρέθηκε στη θέση του προπονητή της Τσέλσι, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα 18 του χρόνια και πέρυσι βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στο βελγικό πρωτάθλημα. Έχει μετρήσει 67 εμφανίσεις, 15 γκολ και 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ