ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ζεστά και κρύα μπαλάκια στην κλήρωση"

Μουρίνιο: "Ζεστά και κρύα μπαλάκια στην κλήρωση"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προκάλεσε με τις δηλώσεις του μετά από την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εις βάρος της Σεντ Ετιέν στη φάση των 16 του Europa League.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε ευδιάθετος μετά από τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Γαλλία με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν για τη φάση των 32 του Europa League. Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει για το ποιον θα ήθελε για αντίπαλο στον επόμενο γύρο.

"Είμαι συνηθισμένος στις δύσκολες κληρώσεις. Νομίζω ότι μερικά μπαλάκια είναι κρύα και κάποια άλλα ζεστά", δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Όσο για τους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας του, ενόψει και του τελικού League Cup με τη Σαουθάμπτον την Κυριακή, πρόσθεσε: "Μπορείς να τραυματιστείς οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και στον κήπο σου. Ποτέ δεν ξέρεις πώς και γιατί. Το να μην έχουμε τόσο τον Χενρίχ Μεχιταριάν όσο και τον Μάικλ Κάρικ για τον τελικό είναι περίπλοκο".

Όσο για την αποβολή του Ερίκ Μπαγί, επέρριψε ευθύνες στον Ρομέν Αμουμά: "Ο Αμουμά απόλαυσε τις βουτιές και το θέατρο τόσο πολύ, με συνέπεια ο Ερίκ να μην μπορεί να παίξει στο επόμενο παιχνίδι".

Τέλος, ρωτήθηκε και για την παραμονή του στο "Ολντ Τράφορντ" : "Έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια και εκτός αν η Γιουνάιτεντ θέλει να φύγω, δεν φεύγω. Μου αρέσει να εργάζομαι γι' αυτόν τον σύλλογο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ