ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Θα δεχθώ το νέο συμβόλαιο της Γιουνάιτεντ"

Μουρίνιο: "Θα δεχθώ το νέο συμβόλαιο της Γιουνάιτεντ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τις φήμες που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του προσφέρει συμβόλαιο για τα επόμενα δέκα χρόνια. Επιπλέον, αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους δεν θέλει να μεταβεί στην Κίνα.

Την Τετάρτη (21/12) έγινε γνωστό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Ζοζέ Μουρίνιο για τουλάχιστον δέκα χρόνια. Όπως ήταν λογικό, ο Special One μίλησε για το εν λόγω θέμα στο "SkySports".

Μπορεί ο Πορτογάλος να μην έχει "οδηγήσει" την ομάδα εκεί που ευελπιστούσε το φίλαθλο κοινό, αλλά οι ιθύνοντες έχουν διαφορετική άποψη. Υπενθυμίζουμε ότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, αλλά αυτό δεν δείχνει να προβληματίζει τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ο Μουρίνιο μίλησε στο "SkySports", ενώ παρουσιάστηκε θετικός στο να παραμείνει στο Μάντσεστερ. Μάλιστα, επισήμανε ότι είναι νέος και δεν σκέφτεται να αφήσει την Ευρώπη για τα εκατομμύρια των Κινέζων. Ακόμα, μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ παραδέχθηκε τα λάθη του.

Για το αν η Γιουνάιτεντ του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο: "Όχι, δεν το έχει πράξει. Δεν περιμένω να μου κάνει από τώρα πρόταση. Έχουμε συμφωνήσει για τρία χρόνια. Με υποστηρίζουν στον ύψιστο βαθμό και πάντα μου δίνουν την αίσθηση ότι δεν θα μείνω στον σύλλογο για τρία χρόνια. Με κάνουν να πιστεύω ότι θα κάτσω περισσότερο. Γνωρίζουν ότι αγαπώ τη δουλειά. Επίσης, ξέρουν ότι αν μου προσφέρουν νέο συμβόλαιο θα δεχθώ, δίχως να είναι μαζί ο σύμβουλός μου. Θα υπογράψω, επειδή αγαπώ την ομάδα".

Για πιθανή μετακίνησή του στην Κίνα: "Τα χρήματα των Κινέζων είναι ελκυστικά για όλους, αλλά αγαπώ το ποδόσφαιρο του υψηλότερου επιπέδου. Είμαι αρκετά νέος για να μεταβώ στην Κίνα. Θέλω να παραμείνω στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα και να νικήσω. Τώρα βρίσκομαι στο σωστό μέρος".

Μουρίνιο: "Θα δεχθώ το νέο συμβόλαιο της Γιουνάιτεντ"

Για τις φήμες που ακούγονται για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Γιουνάιτεντ: "Στα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου γράφεται συνέχεια ότι όποιος παίκτης παίζει στην Πορτογαλία θα έρθει στη Μάντσεστερ. Είναι λογικό, καθώς τα προηγούμενα χρόνια κάθε ποδοσφαιριστής απ' την Πορτογαλία πήγαινε στην Τσέλσι ή τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" θα ασχοληθούν με τις μεταγραφές το καλοκαίρι κι όχι τον προσεχή Ιανουάριο: "Πάντως, θα πω και τώρα ότι μ' αρέσει το ρόστερ. Πιστεύω ότι θα κινηθούμε περισσότερο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, παρά τώρα. Θα έχουμε περισσότερο χρόνο και περισσότερες επιλογές. Είναι καλύτερο, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί".

"Εάν αγοράσουμε παίκτη, σημαίνει ότι θα πάρουμε έναν. Ούτε δύο, τρεις ή τέσσερις. Αν αφήσουμε κάποιον να αποχωρήσει, δεν σημαίνει ότι δεν τον θέλουμε, αλλά εκείνος θέλει να φύγει. Θα είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος αν πείσω όλους τους αθλητές να μείνουν".

Ακόμα, παραδέχθηκε τα λάθη του στις περιπτώσεις των Γιανγκ και Ντεπάι: "Εξακολουθώ να έχω άσχημα συναισθήματα με τον εαυτό μου, επειδή δεν έδωσα πραγματική ευκαιρία σε κάποιους. Υπάρχουν μερικές θέσεις, στις οποίες είμαστε πλήρης. Για να είμαι ειλικρινής, αναφέρομαι στους Άσλεϊ Γιανγκ και Μέμφις Ντεπάι. Δεν τους έδωσα παιχνίδια, ώστε να αποδείξουν τις ικανότητές τους".

Μουρίνιο: "Θα δεχθώ το νέο συμβόλαιο της Γιουνάιτεντ"

Σχετικά με τους Μάρκος Ρόχο και Φιλ Τζόουνς: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος κι απ' τους δύο. Ο Ρόχο χαρακτηρίστηκε από πολλούς ότι δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ. Πολλοί είπαν ότι ο Τζόουνς δεν θα γυρίσει ίδιος μετά τον τραυματισμό. Είμαι χαρούμενος και για τους δύο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ