ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Τα φιλικά των εθνικών ομάδων δεν έχουν κανένα νόημα"

United manager Jose Mourinho gestures during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
United manager Jose Mourinho gestures during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

"Καρφιά" για τα φιλικά των εθνικών ομάδων εξαπέλυσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα. Επίσης, αναφέρθηκε στους Κρις Σμόλινγκ και Φιλ Τζόουνς που τραυματίστηκαν στο διάστημα που ήταν στην εθνική Αγγλίας.

Την πλήρη αντίθεσή του με τα φιλικά των εθνικών ομάδων γνωστοποίησε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαπέλυσε "καρφιά" για τους εν λόγω αγώνες, ενώ υποστήριξε ότι δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση είναι το γεγονός ότι στο διάστημα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και των φιλικών, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους παίκτες που επιθυμούσε, ώστε να δουλέψει για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Europa League.

Επίσης, οι Κρις Σμόλινγκ και Φιλ Τζόουνς τραυματίστηκαν στο διάστημα που βρέθηκαν στην εθνική Αγγλίας, με αποτέλεσμα ο Special One να έχει ακόμη ένα λόγο για να παραπονεθεί.

"Είμαι εντελώς αντίθετος με τους φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων. Νομίζω ότι οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις έχουν ενδιαφέρον μόνο πριν από τελικές φάσεις Euro ή Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως, κατά τη διάρκεια των προκριματικών, θεωρώ ότι δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα. Τα περισσότερα απ' αυτά είναι αδιάφορα και γι' αυτό δεν είμαι υπέρ αυτών. Πάντως, δεν θα πρέπει να λέω τόσα, επειδή στο μέλλον ίσως είμαι μέλος εθνικής ομάδας.

Δεν ξέρω πώς, αλλά τραυματίστηκαν οι δύο κεντρικοί μας αμυντικοί στην προετοιμασία της Αγγλίας. Συνολικά οι τραυματίες είναι πέντε, ενώ οι Αντόνιο Βαλένσια και Μάρκος Ρόχο θα επιστρέψουν την Πέμπτη (30/3) το απόγευμα απ' τη Λατινική Αμερική".

Ακόμα, ο Μουρίνιο σύγκρινε την κατάσταση μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της προσεχής αντιπάλου για την Premier League, Γουέστ Μπρόμ. "Εάν μας συγκρίνετε με τη Γουέστ Μπρόμ, θα δείτε ότι αυτοί είχαν μόλις έναν διεθνή. Αυτό σημαίνει ότι είχαν χρόνο να δουλέψουν, να ξεκουραστούν και προετοιμαστούν κατάλληλα για το ματς. Εμείς είχαμε 13 διεθνείς. Θα είναι δύσκολο".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ