ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Πού βρισκόμουν; Είναι μυστικό"

Μουρίνιο: "Πού βρισκόμουν; Είναι μυστικό"

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να μην βρέθηκε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στο χθεσινό (30/11) παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ (4-1), αλλά ήταν εκείνος που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η τιμωρία που επεβλήθη στον Ζοζέ Μουρίνιο δεν του επέτρεψε να βρεθεί στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη χθεσινή (30/11) νίκη - πρόκριση απέναντι στη Γουέστ Χαμ για το League Cup (4-1).

Βέβαια, αυτό δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει σε δηλώσεις και να κλέψει για ακόμη μια φορά την παράσταση. Για την ακρίβεια, ο Special One δήλωσε: "Το που βρισκόμουν είναι μυστικό. Ήμουν σε επαφή με τον πάγκο. Είχαμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία του αγώνα κι εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου".

Για την καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του: "Είμαι ικανοποιημένος που σκοράραμε, γιατί οι εμφανίσεις μας είναι πάντα καλές. Η Γουέστ Χαμ με το πρώτο σουτ ισοφάρισε, αλλά οι παίκτες μου βρήκαν την αυτοπεποίθηση να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να αποδώσουν όμορφο ποδόσφαιρο. Τους είπα στο ημίχρονο να συνεχίσουν να παίζουν έτσι και να μην επηρεαστούν απ' την ισοφάριση".

Επιπλέον, έκανε αναφορά στην εκπληκτική εμφάνιση του Χένρικ Μικιταριάν (σ.σ. μοίρασε δύο ασίστ): "Είμαι χαρούμενος για τον Μικιταριάν, επειδή έδειξε την αξία του κι απέναντι σε ομάδα επιπέδου Premier League. Ξέρουμε γιατί τον αγοράσαμε, περιμέναμε την προσαρμογή του και τώρα ήρθε".

Για την κλήρωση με τη Χαλ: "Η ομάδα έφτασε εδώ, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, κάτι που ισχύει και για τη Χαλ. Το γεγονός ότι οι αγώνες είναι διπλοί αφαιρεί λίγη απ' την πίεση και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το παν για να πάμε στο 'Wembley', όπως έχει συνηθίσει η Γιουνάιτεντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ