ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ο Λουκακού δεν σκοράρει λόγω παπουτσιών"

Chelsea's Andreas Christensen, left, vies for the ball with Manchester United's Romelu Lukaku during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Andreas Christensen, left, vies for the ball with Manchester United's Romelu Lukaku during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ρομελού Λουκακού δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο του σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα και ο Μουρίνιο έσπευσε να τον υπερασπιστεί επιστρατεύοντας το χιούμορ του. (VIDEO)

Το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καλύψει το κενό του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Σε είκοσι αγώνες μετρά δώδεκα τέρματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δέχεται κριτική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε χαμένη ευκαιρία του γίνεται αποδέκτης αυστηρών σχολίων, όμως έχει πλέον έναν ισχυρό σύμμαχο.

Ο λόγος για τον Ρομελου Λουκακού ο οποίος έχει τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον στηρίζει και μάλιστα δημόσια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να επικράτησε με 4-2 επί της Γουότφορντ, όμως ο Βέλγος επιθετικός έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Πορτογάλος κόουτς ρωτήθηκε σχετικά και εκείνος επιστράτευσε το χιούμορ του για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον παίκτη του.

"Πιστεύω ότι χρειάζεται ένα μεγάλο συμβόλαιο με αθλητική εταιρία για τα παπούτσια του, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει με καμία. Για αυτό αγωνίζεται με τα μαύρα παπούτσια. Πιστεύω ότι χρειάζεται μια εταιρία που θα του δώσει τα κατάλληλα παπούτσια και τα κατάλληλα χρήματα, ώστε να επιστρέψει στα γκολ. Πέρα από την πλάκα είναι εξαιρετικός παίκτης, συνεργάτης και επαγγελματίας.

Δε θα κατηγορούσα έναν παίκτη σαν αυτόν επειδή έχασα ένα εύκολο γκολ. Με μένα θα ξέρει ότι δεν έχει αυτή την πίεση. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικός επαγγελματίας. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με εκείνον", τόνισε ο Μουρίνιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ