ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Γι' αυτό είναι απίθανο να έρθει ο Νεϊμάρ στη Man. Utd"

Μουρίνιο: "Γι' αυτό είναι απίθανο να έρθει ο Νεϊμάρ στη Man. Utd"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε για ποιους λόγους θεωρεί ότι η απόπειρα μετεγγραφής του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι "σαν να προσπαθούμε να κάνουμε διάρρηξη".

Τη Δευτέρα (27/1) η "Sport" αποκάλυψε την πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 200.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και εκείνο των 25.000.000 ως ετήσιο μισθό στον Νεϊμάρ, προκειμένου να πάρει τον Βραζιλιάνο στο "Old Trafford".

Παρότι το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αναλάβει να πείσει τον 25χρονο άσο για την προοπτική που είναι σε θέση να του παράσχει η Γιουνάιτεντ, ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" υποστήριξε σε δηλώσεις του πως μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους.

“Πάντα προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και πραγματιστής με τις ομάδες και να τις ρωτάω τι μπορούν να μου δώσουν. Του Νεϊμάρ είναι παράλογη (σ.σ. η μεταγραφή) . Μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, δεν μπορεί και δεν θα χάσει τον Νεϊμάρ".

"Παρότι ο Μέσι είναι ακόμα νέος και έχει χρόνια μπροστά του, βρίσκεται ήδη στα 30, και ο Νεϊμάρ θα είναι ο σπουδαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα μετά τον Μέσι. Νομίζω θα είναι σαν να προσπαθούμε να κάνουμε διάρρηξη. Είναι απίθανο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, στο βραζιλιάνικο " ESPN".

Ο 25χρονος άσος των "μπλαουγκράνα" βρίσκεται στο "Camp Nou" από το καλοκαίρι του 2013. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 23 εμφανίσεις και έχει μετρήσει 8 γκολ και 12 ασίστ, ενώ -κατά κοινή ομολογία- αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Μάλιστα, ο οργανισμός "CIES Football Observatory" τον είχε κατατάξει στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ