ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Φέρτε μου τον Καντέ ή φεύγω"

Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sidelines, during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester United, at Goodison Park, in Liverpool, England, Monday, Jan. 1, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sidelines, during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester United, at Goodison Park, in Liverpool, England, Monday, Jan. 1, 2018. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Τη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι φέρεται να απαίτησε ο Ζοζέ Μουρίνιο από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε διαφορετική περίπτωση απείλησε πως θα αποχωρήσει.

Η χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα περίμεναν οι φίλοι της. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει ουσιαστικά τεθεί εκτός διεκδίκησης της Premier League, με τη Σίτι να έχει ξεφύγει με 15 βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, συνεχίζει στο πλάνο του και ήδη έχει ζητήσει μεταγραφικές ενισχύσεις, με το όνομα του μέσου της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του.

Μάλιστα, ο Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς να φέρει στο Old Trafford τον 26χρονο μέσο, κάνοντας το σαφές στους ανθρώπους των ''κόκκινων διαβόλων''.

Σύμφωνα με το '' Don Balon'', ο Πορτογάλος απαίτησε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να υλοποιήσει άμεσα τη συγκεκριμένη μεταγραφή, απειλώντας ακόμα και με αποχώρηση του από τον πάγκο των Άγγλων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, είναι έτοιμη να προσφέρει 180.000.000 ευρώ για να δελεάσει τη διοίκηση της Τσέλσι και να κάνει το χατίρι του Μουρίνιο.

Ο Καντέ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ πρόσφατα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Γάλλου ποδοσφαιριστή για το 2017.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ