ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Εάν ο Μπέιλ θέλει να φύγει, θα τον περιμένω"

Μουρίνιο: "Εάν ο Μπέιλ θέλει να φύγει, θα τον περιμένω"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι εάν ο Γκάρεθ Μπέιλ αφήσει τη Ρεάλ, η πόρτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανοικτή και στάθηκε στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την πρώην του ομάδα για το ευρωπαϊκό Super Cup.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/8, 21:45) στη "Nacionalna Arena Filip II" των Σκοπίων για το ευρωπαϊκό Super Cup και η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της πρώτης, Ζοζέ Μουρίνιο, περιελάμβανε Γκάρεθ Μπέιλ, αντί-ντόπινγκ κοντρόλς, μέχρι κι αναφορά... στη ζέστη της γειτονικής χώρας. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ευρωπαϊκό Super Cup: "Είναι μια ειδική στιγμή και πρέπει να την απολαύσουμε. Δεν έχεις πολλές ευκαιρίες να παίξεις ένα Super Cup, εκτός εάν είσαι η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα που κατακτούν τακτικά ευρωπαϊκά τρόπαια. Οι παίκτες πρέπει να το απολαύσουν. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τη Ρεάλ, αλλά η διαφορά μεταξύ του νικητή του Champions League και του νικητή του Europa League είναι προφανής".

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Όταν έφθασα στη Ρεάλ, η ομάδα δεν είχε καλές πορείες στο Champions League. Όταν έφυγα από τη Ρεάλ, η ομάδα είχε παίξει τρεις ημιτελικούς. Δεν έχετε ακούσει τόσο πολύ το όνομά μου από τότε που έφυγα από τη Μαδρίτη. Έφυγα με την ηρεμία ότι έδωσα τα πάντα. Περισσότερο από ποτέ".

Για τον Μπέιλ: "Εάν ο Μπέιλ παίξει την Τρίτη θα πρόκειται για μια ένδειξη της πρόθεσής του να συνεχίσει στη Ρεάλ. Εάν δεν παίξει, θα παλέψω με τους υπόλοιπους που τον θέλουν. Εάν ο Μπέιλ είναι στην πόρτα της εξόδου, εγώ θα τον περιμένω και θα παλέψω με άλλους προπονητές που θα τον ήθελαν στην ομάδα τους. Αλλά, εάν παίξει είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι η Ρεάλ τον χρειάζεται".

Για τον καιρό στα Σκόπια (πρόγνωση για 34 βαθμούς Κελσίου την ώρα διεξαγωγής του ματς): "Ήξερα ότι ο καιρός θα ήταν έτσι. Από τότε που επιστρέψαμε από τις ΗΠΑ, αποφάσισα να διεξάγεται η προπόνηση στις 16:00 για να νιώσουν οι παίκτες μου τη ζέστη. Αλλά, έβρεχε κάθε ημέρα! Ακόμη και για τη Ρεάλ θα είναι δύσκολα, αν και είναι περισσότερο προσαρμοσμένοι".

Για τους πανηγυρισμούς και τα... αντι-ντόπινγκ κοντρόλς: "Ελπίζω το ντόπινγκ κοντρόλ να αφήσει την ομάδα που θα νικήσει να γιορτάσει και να απολαύσει τη στιγμή".

Photo credits: Man Utd twitter

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ