ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Δεν μας έχουν δοθεί τρία πέναλτι, αυτά κάνουν τη διαφορά"

Manchester United manager Jose Mourinho gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against Southampton at Old Trafford, Manchester, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Μουρίνιο (Martin Rickett/PA via AP) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "πέταξε" κι άλλους βαθμούς στην Premier League και ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε το φταίξιμο στις αποφάσεις των διαιτητών. Τα λόγια του Πορτογάλου μετά το 0-0 με την Σαουθάμπτον.

Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις που δεν κατακτά νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ύστερα από Μπρίστολ Σίτι, Λέστερ και Μπέρνλι, το Σάββατο (30/12) ήταν η σειρά της Σαουθάμπτον να μην επιτρέψει στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να σημειώσει τρίποντο (0-0).

Μετά την αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Premier League, ο Πορτογάλος προπονητής έριξε το φταίξιμο γι' αυτό στους διαιτητές. Κόντρα στους "αγίους" ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ουσίντα, λέγοντας για τον Κρεγκ Πόουσον:

"Είναι καλός διαιτητής, ένας από τους πιο υποσχόμενους στην Αγγλία, αλλά πήρε κακή απόφαση εναντίον μας. Το είδα στην τηλεόραση". Παραπονέθηκε για τις διαιτησίες όμως και στα προηγούμενα ματς: "Δεν μας δόθηκε πέναλτι κόντρα στη Λέστερ με τον Ράσφορντ, ενώ πέναλτι υπήρχε και με τον Ερέρα στο ματς με τη Σίτι.

Πολύ κακές αποφάσεις. Τρία πέναλτι σε τρία παιχνίδια είναι που κάνουν τη διαφορά. Αυτό νιώθω. Πιστεύω ότι δεν έχουμε τύχη".

Αν η Σίτι επικρατήσει σήμερα της Κρίσταλ Πάλας, θα αφήσει πίσω της 17 βαθμούς τη Γιουνάιτεντ, η οποία είναι πλέον στην τρίτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτός για ένα μήνα ο Ιμπραχίμοβιτς
Κράτησε το 0-0 η Σαουθάμπτον, πήρε βαθμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
O τραυματισμός του Λουκακού

(Martin Rickett/PA via AP)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ