ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Δεν έχουμε παίκτες σκυλιά"

Manchester United's manager Jose Mourinho reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Μουρίνιο AP PHOTO/JON SUPER

Μετά την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον (2-2) ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στην έλλειψη παικτών που τρέχουν και πιέζουν ασταμάτητα από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στους 16 βαθμούς μακριά από την κορυφή βρίσκεται πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι έμειναν στο 2-2 με την Σαουθάμπτον πληρώνοντας το κακό τους ξεκίνημα στην αναμέτρηση αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στην έλλειψη παικτών που τρέχουν και πιέζουν ασταμάτητα από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Δεν έχει να κάνει με συστήματα. Έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών και εμείς δεν έχουμε πολλούς, με όλο το σεβασμό, τρελούς σκύλους. Εννοώ αυτούς που θα δαγκώσουν την μπάλα και θα πρεσάρουν συνέχεια. Δεν έχουμε πολλούς με αυτό το πνεύμα" είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θετικά που είχε η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον: "Παίξαμε πολύ καλά στα τελευταία είκοσι λεπτά του ημιχρόνου, μεταφέραμε τη μπάλα στους επιθετικούς και την αφήναμε σε αυτούς τη σωστή στιγμή, κάναμε σωστές πάσες παίζαμε απλά και διαβάζαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ξανά κάναμε τα ίδια λάθη, χάναμε τη μπάλα πολλές φορές στο χώρο του κέντρου. Όταν δεν καταλαβαίνουν οι παίκτες πως το απλό παιχνίδι είναι ιδιοφυές ειδικά σε κάποια σημεία του γηπέδου και συνεχίσουν να κάνουν περίτεχνες ενέργειες, είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ