ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Αν με διώξουν, έχετε ιδέα πόσα χρήματα θα πρέπει να μου δώσουν;"

Manchester United manager Jose Mourinho shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε ότι δεν φοβάται την απόλυση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς οι κόκκινοι θα πρέπει να πληρώσουν για να φύγει.

Ο Μουρίνιο δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι κόκκινοι διάβολοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας ήδη έξι βαθμούς πίσω από την τριάδα των πρωτοπόρων (Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Γουότφορντ).

Τα σενάρια για το μέλλον του Μουρίνιο είναι πολλά, όμως εκείνος δεν φαίνεται να ανησυχεί.

Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε μετά την αναμέτρηση με την Μπέρνλι. " Λένε ότι είμαι σε κίνδυνο, αλλά δεν το νομίζω. Αν με διώξουν έχετε ιδέα πόσα χρήματα θα πρέπει να μου δώσουν;" είπε με το γνωστό του χιούμορ.

Βέβαια, λίγο αργότερα ρωτήθηκε και για την κίνηση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διαμαρτυρηθούν για τις επιλογές του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ. Ο "Μου" βρίσκεται σε κόντρα μαζί του αφού δεν έκανε πράξη τις επιθυμίες του. Έτσι, ρωτήθηκε χιουμοριστικά εάν έβαλε εκείνος το αεροπλάνο να πετάξει από το "Turf Moor" τονίζοντας: "Δεν είδα το αεροπλάνο γιατί δεν κοιτάω τον ουρανό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν το πλήρωσα εγώ, αν και θα μπορούσα".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ