ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μόγιες: "Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε"

Μόγιες: "Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε"
© GETTY IMAGES

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έπλεξε το εγκώμιο του Ντάνι Γουέλμπεκ μετά την τέταρτη σερί νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ήταν καθησυχαστικός όσον αφορά στον τραυματισμό του Ρούνεϊ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε στο "Κάροου Ρόουντ" μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της μέσα στη σεζόν, παρόλα αυτά κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Νόριτς και να πάρει την τέταρτη σερί νίκη της που την ανέβασε στην 6η θέση.

Αυτός στον οποιό θα πρέπει να ανάψει μία λαμπάδα δεν είναι άλλος από τον Ντάνι Γουέλμπεκ, με τον Άγγλο φορ να μπαίνει αλλαγή στο 46' αντί του Γκιγκς και να βρίσκει δίχτυα στο 57' (4ο γκολ του στα τέσσερα τελευταία ματς), πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Μόγιες έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στη συνέντευξη Τύπου: "Είναι σπουδαίο που πήραμε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη. Νομίζω ότι ο Ντάνι Γουέλμπεκ έκανε τεράστια διαφορά με το που πέρασε στο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε έξοχα και είχαμε μερικά καλά κοψίματα εκεί που φαινόταν ότι είχαμε προβλήματα. Ήταν δύσκολο το ματς", δήλωσε ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", και πρόσθεσε:

"Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι θα πιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα από μας στη βαθμολογία".

Μιλώντας επίσης για τον τραυματισμό του Ρούνεϊ που τον κράτησε έξω από το παιχνίδι με τη Νόριτς, σημείωσε: "Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και νομίζω πως θα είναι εντάξει για τον αγώνα της Πρωτοχρονιάς.

Σε ιδανικές συνθήκες θα τον αφήναμε 2-3 εβδομάδες να αναρρώσει πλήρως. Είναι όμως καθοριστικός για την ομάδα μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ