ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Μουρίνιο

Μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Μουρίνιο
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα απουσιάσει από έναν αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας της νέας άσχημης συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια αγώνα.

Η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ (1-1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αποβληθεί από τον διαιτητή της συνάντησης γιατί είχε κλοτσήσει ένα μπουκάλι λόγω του εκνευρισμού του στο 1ο ημίχρονο.

Ο Special One απολογήθηκε την Τετάρτη και αποδέχθηκε τις κατηγορίες, με συνέπεια να πέσει στα... μαλακά, με μία αγωνιστική αποκλεισμού από τον πάγκο και πρόστιμο περίπου 19.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου, ο Μουρίνιο θα απουσιάσει από το παιχνίδι League Cup των "κόκκινων διαβόλων" κόντρα στον... ίδιο αντίπαλο και στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη.

Ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο από την πειθαρχική επιτροπή της FA και απουσίασε από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Σουόνσι στις αρχές Νοεμβρίου, λόγω δηλώσεων κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ κόντρα στην Μπέρνλι. Επιπροσθέτως, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 55.300 ευρώ για τα σχόλια που έκανε για τον διαιτητή του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Τέιλορ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ