ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά το περιβραχιόνιο, ο Πογκμπά έχασε και το διαμαντένιο σκουλαρίκι

French player Paul Pogba lifts the cup with Brigitte Macron, wife of French President Emmanuel Macron, at the Elysee Palace after the parade down the Champs-Elysees, where tens of thousands thronged after the team's 4-2 victory over Croatia at the Monday, July 16, 2018 in Paris. (AP Photo/Francois Mori)
French player Paul Pogba lifts the cup with Brigitte Macron, wife of French President Emmanuel Macron, at the Elysee Palace after the parade down the Champs-Elysees, where tens of thousands thronged after the team's 4-2 victory over Croatia at the Monday, July 16, 2018 in Paris. (AP Photo/Francois Mori) AP

Λίγες μέρες μετά την καθαίρεσή του ως αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κόντρα με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πολ Πογκμπά έχασε και το πανάκριβο διαμαντένιο σκουλαρίκι που φορούσε στο αφτί. (PHOTO)

Η εβδομάδα που φεύγει είναι... εφιαλτική για τον Πολ Πογκμπά. Οι σχέσεις του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον προπονητή του Ζοζέ Μουρίνιο είναι πολύ άσχημες. Ο Πορτογάλος του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το video που διέρρευσε από την προπόνηση των "κόκκινων διαβόλων" δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δύο άνδρες έχουν φτάσει στα... άκρα.

Σαν να μην έφταναν αυτά για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να τον... ξενερώσει. Στην προόνηση της Πέμπτης (27/9) έχασε το πανάκριβο διαμαντένιο σκουλαρίκι του, με αποτέλεσμα 25 (!) άτομα που εργάζονται στη Γιουνάιτεντ να μπουν στη διαδικασία να το βρουν.

Ο 25χρονος, μάλιστα, τους μετέφερε ότι θα δώσει και χρήματα σε όποιον καταφέρει να το βρει στο προπονητικό κέντρο του Carrington. Στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε φωτογραφία με ένα σκουλαρίκι - emoji, αφού έχασε το διαμαντένιο. Ως γνωστόν ο διεθνής μέσος έχει μεγάλη λατρεία για τα κοσμήματα...

Μετά το περιβραχιόνιο, ο Πογκμπά έχασε και το διαμαντένιο σκουλαρίκι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ