ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μειώθηκε κατά 20.000.000 ευρώ η ρήτρα του Ντε Χέα!

Μειώθηκε κατά 20.000.000 ευρώ η ρήτρα του Ντε Χέα!

Το νέο συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το 2019, ωστόσο η ρήτρα αποχώρησής του από την αγγλική ομάδα μειώθηκε κατά 20.000.000 ευρώ.

Μπορεί ο 24χρονος διεθνής Ισπανός γκολκίπερ, Νταβίντ Ντε Χέα, να ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2019 μία ημέρα πριν το ματς με τη Λίβερπουλ, ωστόσο η ρήτρα αποχώρησης του μειώθηκε από τα 60.000.000 ευρώ του προηγούμενου συμβολαίου, σε 40.000.000 ευρώ με τους όρους του τωρινού.

Τη μείωση τη εν λόγω ρήτρας αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα, "Sun" και από τους Ισπανούς ρεπόρτερ ερμηνεύεται ως αύξηση των πιθανοτήτων της Ρεάλ Μαδρίτης να εντάξει στο δυναμικό της τον Νταβίντ Ντε Χέα, σε κάποια από τις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους.

Υπενθυμίζεται ότι οι "μερένγκες" ήρθαν σε συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο (για την ακρίβεια την τελευταία μέρα αυτής), αλλά οι Άγγλοι έστειλαν εκπρόθεσμα τα υπογεγραμμένα συμβόλαια του Ισπανού, τουλάχιστον έτσι όπως επικαλείται, ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πέρεθ: "Η Γιουνάιτεντ ήθελε Μπέιλ, Βαράν και Μπενζεμά"

Στηρίζει τον Ντε Χέα ο Ρομπέρτο

Κλαίνε τα τσιμέντα στο "Μπερναμπέου"

Κατηγορεί τη Μ. Γιουνάιτεντ για το "ναυάγιο" με Ντε Χέα

"Κράξιμο" από τον ισπανικό Τύπο για το ναυάγιο με Ντε Χέα

Δεν πρόλαβε για Ντε Χέα η Ρεάλ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ