ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαρσιάλ: "Η οικογένειά μου πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Μαρσιάλ: "Η οικογένειά μου πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Αντονί Μαρσιάλ "αντέδρασε" με tweet στο επικείμενο πρόστιμο που θα δεχθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξηγώντας τον λόγο που δεν επέστρεψε εγκαίρως στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Αντονί Μαρσιάλ, το πρόσωπο των ημερών για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντέδρασε με ένα tweet στην είδηση που τον θέλει να κινδυνεύει με πρόστιμο μισθού δύο εβδομάδων (200.000 ευρώ) εξαιτίας της απουσίας του από τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο Γάλλος επιθετικός έφυγε εσπευσμένα από τις ΗΠΑ όπου οι "κόκκινοι διάβολοι" συμμετέχουν στο International Champions Cup εξαιτίας του τοκετού της γυναίκας του, Μελανί ντα Κρουζ.

Παρ' όλα αυτά, δεν επέστρεψε την προγραμματισμένη ημερομηνία, με συνέπεια να εξοργίσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έκανε παράπονα για την απουσία των διεθνών παικτών από την περιοδεία στις ΗΠΑ και τους καλούσε να διακόψουν νωρίτερα τις διακοπές τους.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Ο μικρός κύκνος μου είναι καλά. Για τη μητέρα ήταν πιο δύσκολο, αλλά δόξα των Θεώ, είναι καλύτερα τώρα. Λυπάμαι, όμως η οικογένειά μου πάντα θα είναι πάνω απ' όλα. Αύριο πίσω στο Μάντσεστερ", έγραψε ο 22χρονος διεθνής, αφήνοντας σαφές μήνυμα για τη στάση που θα έχει όταν επιστρέψει στην Αγγλία.

Μαρσιάλ και Μουρίνιο δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις τον τελευταίο καιρό, αφού ο Πορτογάλος δεν χρησιμοποίησε αρκετά τον Γάλλο την προηγούμενη σεζόν, με συνέπεια να προκύψουν "Σειρήνες" για την απόκτησή του. Ο Μαρσιάλ μοιάζει να θέλει να αποχωρήσει και η Γιουνάιτεντ να τον πουλήσει με ένα ποσό της τάξης των 80.000.000 ευρώ. Ο Μαρσιάλ αποκτήθηκε από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2015 για

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ