ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χειρότερα δεν γίνεται

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer follows the game during the English FA Cup Quarter Final soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer follows the game during the English FA Cup Quarter Final soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της, ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ, αφού έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της εδώ και τριάντα χρόνια.

Η ισοπαλία με της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ με 1-1 στο Όλντ Τράφορντ, αλλά περισσότερο η αποκρουστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έδειξε για μία ακόμη φορά πως τίποτα δεν δουλεύει σωστά στους "κόκκινους διαβόλους". Η κατάσταση είναι δύσκολη και φαντάζει μη αναστρέψιμη, με τους "κόκκινους διαβόλους" να ισοφαρίζουν αρνητικό ρεκόρ 30 ετών με τον Νορβηγό στον πάγκο τους και τον Σόλκσιερ να έχει χειρότερους αριθμούς από όλους τους προπονητές που πέρασαν από την Γιουνάιτεντ στην μετά Φέργκιουσον εποχή.

Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της εδώ και 30 χρόνια, από την σεζόν 1989-90 πριν ιδρυθεί δηλαδή η Premier League, αφού σε εφτά αγώνες στο αγγλικό πρωτάθλημα έχει συγκομιδή μόλις εννέα βαθμούς και βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όμως υπάρχει και κάτι χειρότερο που έχει να κάνει με τον άνθρωπο που έχει η Γιουνάιτεντ στον πάγκο της. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει χειρότερους αριθμούς από όλους τους προκατόχους του στους "κόκκινους διαβόλους".

Από τότε που ανέλαβε τα ηνία της Μάντσεστερ ο Σόλκσιερ σε 17 παιχνίδια έχει ποσοστό νίκης μόλις 29% με μόλις πέντε νίκες και βρίσκεται πίσω από Ζοζέ Μουρίνιο, Λουίς Φαν Χαλ, Ντέιβιντ Μόγες και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μάλιστα ο Μόγες έχει το καλύτερο ποσοστό από όλους με 58% και δέκα νίκες, με τον "Special One" και τον Φαν Χαλ να είναι στο 52% και τον Σερ Άλεξ στο 41%.

Στο πρωτάθλημα της Premier League ο Σόλσκιερ είναι χειρότερος από τον Μουρίνιο σε αριθμούς, καθώς έχει 49 κερδισμένους βαθμούς σε 28 παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο που είχε 51 βαθμούς στους ίδιους αγώνες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ