ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βρίσκει λύση με Σάντσες

Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Αλέξις Σάντσες και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει με λίγη ιταλική βοήθεια.

Nα ξεφορτωθεί τον Αλέξις Σάντσες θέλει πάση θυσία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα η αγγλική ομάδα, φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώνει μεγάλο μέρος του μισθού του, έτσι ώστε, ο Χιλιανός επιθετικός, να μετακομίσει στη Ιταλία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα.

Οι 380 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα που καρπωνόταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, φαίνεται πως είναι πολλές ακόμη και για την Γιουνάιτεντ.

Πόσο μάλλον για έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και ενάμισι χρόνο σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι, φαίνεται πως ο Σάντσες θα γυρίσει ξανά στην Ιταλία, μετά το ξεπέταγμα του στην Ουντινέζε την τριετία (2008-2011), εκεί που είχε μαγέψει την Ευρώπη με το ταλέντο του.

Ίσως στην Ρώμη να κερδίσει ξανά τον παλιό καλό εαυτό του. Μένει να δούμε εάν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ