ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαρύ κλίμα για Σόλσκιερ, τρίζει η καρέκλα του

Manchester United caretaker manager Ole Gunnar Solskjaer, center, celebrates with Manchester United's Marcus Rashford, right, at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. Manchester United won 1-0. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United caretaker manager Ole Gunnar Solskjaer, center, celebrates with Manchester United's Marcus Rashford, right, at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. Manchester United won 1-0. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μόνο άνετος δεν μπορεί να αισθάνεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να βρίσκονται στο κάδρο ως βασικοί υποψήφιοι αντικαταστάτες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και η ομάδα δεν παίζει καθόλου καλό ποδόσφαιρο. Τα "κανονάκια" του 'Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ λιγοστεύουν και η κατάσταση γίνεται οριακή για τον Νορβηγό προπονητή, ο οποίος δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ άνετα στον πάγκο.

Η "Dailymail" αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως αν δεν αλλάξει άρδην το κλίμα και τα αποτελέσματα, η απόλυση είνα προ των πυλών, καθώς παίρνει ευκαιρίες, αλλά δεν δικαιώνει τις προσδοκίες της διοίκησης της Γιουνάιτεντ, η οποία τον εμπιστεύτηκε για τη θέση μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά δεν τα έχει καταφέρει ως τώρα.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ειδικά όσο δεν βρίσκει ομάδα, αποτελεί πάντα επιλογή από το πάνω ράφι και είναι βασικός υποψήφιος για την επόμενη μέρα της Γιουνάιτεντ, όμως στο κάδρο μπαίνει και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Αν τον επέλεγε η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων", αυτό θα γινόταν μετά το Euro 2020.

Έπειτα από 24 αγωνιστικές στην Premier League, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5η θέση με 34 βαθμούς, όσους έχουν Τότεναμ και Γουλβς, απέχοντας έξι βαθμους από την 4η Τσέλσι που προς το παρόν παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Ο Σόλσκιερ είναι σε δυσχερή θέση και οι υποψήφιοι παραμονεύουν για τη θέση του.

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ