ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τσακωμένη με το γκολ στο "Ολντ Τράφορντ"!

Manchester United players pose before the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United players pose before the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Αν και έφτασε να διεκδικεί την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει μαύρο ρεκόρ στη διοργάνωση όσον αφορά στην εντός έδρας παραγωγικότητά της.

Η μεγαλειώδης πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο το πέτυχε αυτό (ήττα με 2-0 εντός έδρας και ανατροπή της κατάστασης στη ρεβάνς της Γαλλίας με σκορ 3-1) είναι κάτι που θα συνοδεύει για αρκετά χρόνια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της.

Ταυτόχρονα όμως υπάρχει και ένα στατιστικό που της δεν της περιποιεί τιμή και το οποίο φαντάζει εντελώς "ξένο" και έχει να κάνει με την παραγωγικότητα των "κόκκινων διαβόλων" στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, σε πέντε ματς που έχει δώσει φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εντός έδρας (με Βαλένθια, Γιουβέντους, Γιουνγκ Μπόις, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα), έχει βρει μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 1-0 επί της Γιουνγκ Μπόις, με σκόρερ τον Φελαϊνί που αγωνίζεται πλέον στην Κίνα και προπονητή τον Μουρίνιο που ψάχνει εδώ και μήνες την επόμενη ομάδα του.

Ένα γκολ που σημειώθηκε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Γιουνάιτεντ στη φάση των ομίλων (27/11/18), με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να σκοράρει στο 91' έχοντας μάλιστα κάνει κοντρόλ με το δεξί χέρι (!) πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των Ελβετών.

Επιπλέον, η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε το ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης χωρίς να έχει ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία (τελευταία φορά που απείλησε τόσο λίγο τον αντίπαλό της ήταν στο ματς με την Μίλαν για τους "16" του Champions League τη σεζόν 2004-05) ενώ σε 180' απέναντι σε Παρί και Μπαρτσελόνα εντός έδρας είχε μόλις μία τελική στο στόχο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-1 (HIGHLIGHTS)

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ