ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματισμός μυστήριο για τον Αλέξις Σάντσες

Manchester United's Alexis Sanchez wearing a black armband in memory of the victims of the Leicester helicopter crash, which included Leicester Chairman, Vichai Srivaddhanaprabha during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Manchester United at The Vitality Stadium, Bournemouth, England.Saturday Nov. 3, 2018. (Mark Kerton/PA via AP)
Manchester United's Alexis Sanchez wearing a black armband in memory of the victims of the Leicester helicopter crash, which included Leicester Chairman, Vichai Srivaddhanaprabha during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Manchester United at The Vitality Stadium, Bournemouth, England.Saturday Nov. 3, 2018. (Mark Kerton/PA via AP) AP

Ο Αλέξις Σάντσες τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των κόκκινων διαβόλων θα επανεξεταστεί η κατάστασή του.

Από τον Οκτώβριο και μετά ο Αλέξις Σάντσες έχει παραγκωνισθεί από τον Ζοζέ Μουρίνιο με αποτέλεσμα να έχουν κυκλοφορήσει ήδη πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Ο Πορτογάλος είχε πει στο παρελθόν ότι ο Χιλιανός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/11) με ένα λιτό tweet η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε πως ο Σάντσες έχει πρόβλημα στην ινιακό μυ και θα χρειαστεί να γίνουν περισσότερες εξετάσεις.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Χιλιανός επιθετικός είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στην οποία φαίνεται να κάνει θεραπεία στο δεξί πόδι. Το τι ακριβώς συμβαίνει με τον 29χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, ενώ την ίδια ώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι απογοητευμένος από τη διαχείριση του Μουρίνιο και φέρεται να είναι έτοιμος να φύγει από το "Ολντ Τράφορντ".

Όλα αυτά την ώρα που ο Χιλιανός δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι κόκκινοι διάβολοι έδωσαν πέρσι τον Ιανουάριο σχεδόν 30 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν από την Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματισμός μυστήριο για τον Αλέξις Σάντσες

Photo credits: Mark Kerton/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ