ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το συμβόλαιο που δίνει στον Σόλσκιερ

Manchester United's manager Alex Ferguson, right, and striker Ole Gunnar Solskjaer are seen during a training session at the side's Carrington training ground, in Manchester, England, Tuesday Nov. 6, 2007, prior to their Champions League Group F soccer match against Dynamo Kiev on Wednesday. (AP Photo/Simon Pendrigh)
Manchester United's manager Alex Ferguson, right, and striker Ole Gunnar Solskjaer are seen during a training session at the side's Carrington training ground, in Manchester, England, Tuesday Nov. 6, 2007, prior to their Champions League Group F soccer match against Dynamo Kiev on Wednesday. (AP Photo/Simon Pendrigh) © 2007 SIMON PENDRIGH/ASSOCIATED PRESS

Τα κατορθώματα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν τους ανθρώπους των "κόκκινων διαβόλων" να θέλουν κρατήσουν τον Νορβηγό προπονητή για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στο "Old Trafford".

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει κατορθώσει μέσα σε λίγους μόλις μήνες να αναγεννήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έχει βάλει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών με αποκορύφωμα την ανατροπή και την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι ιθύνοντες των "κόκκινων διαβόλων" μάλιστα πήραν την απόφαση βλέποντας την επιρροή που είχε ο Νορβηγός τεχνικός στην αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου της Μάντσεστερ να του δώσουν μόνιμη θέση στον πάγκο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αφήνοντας στην άκρη τα ονόματα των Ποτσετίνο, Κόντε, Ζίνταν, Αλέγκρι, Ζιντάν, Βενγκέρ, Μπλαν και όσων είχαν παίξει ως διάδοχοι του Μουρίνιο.

Η απόφαση πλέον είναι ειλημμένη και την επόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Σόλσκερ ώστε ο Νορβηγός να παραμείνει στο "Old Trafford" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Βέβαια για να γίνει αυτό η Γιουνάιτεντ πρώτα θα προσφέρει 7,6 εκατομμύρια λίρες στη Μόλντε για να εξαγοράσει το συμβόλαιο του, ενώ στον 45χρονο προπονητή θα προσφέρει 7,5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο συν μπόνους στόχων.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση με τον μάνατζερ του, Τζιμ Σολμπάκεν, αλλά οι εξελίξεις αναμένεται να τρέψουν γρήγορα από τη στιγμή που οι δυο πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ