ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το καψώνι του Μουρίνιο στους παίκτες για τα Χριστούγεννα

Manchester United manager Jose Mourinho talks to Manchester United's Romelu Lukaku during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho talks to Manchester United's Romelu Lukaku during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να έχει προγραμματίσει προπόνηση ανήμερα των Χριστουγέννων στις 16:00 και στη συνέχεια δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο "Lowry".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως αναφέρει η "Sun", φέρεται να έχει προγραμματίσει προπόνηση ανήμερα των Χριστουγέννων στις 16:00 και στη συνέχεια δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο "Lowry". Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καψώνι στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και δεν συνηθίζεται να είναι μακριά από τις οικογένειές τους, χωρίς να συντρέχει λόγος.

Η προπόνηση θα γινόταν έτσι και αλλιώς, μιας και η Γιουνάιτεντ στη "Boxing Day" αντιμετωπίζει τη Χάντερσφιλντ, όμως μετά θα μπορούσαν οι παίκτες να βρεθούν δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους. Αυτό δεν θα συμβεί με τους παίκτες των "κόκκινων διαβόλων", τουλάχιστον με βάση το εν λόγω δημοσίευμα.

Μια πηγή του Μέσου ανέφερε πως με τον Σερ Άλεξ οι παίκτες συνήθιζαν να κάνουν προπόνηση την ημέρα των Χριστουγέννων και μετά να πηγαίνουν σπίτι τους για να βρεθούν με την οικογένειά τους. Αυτή τη χρονιά θα φάνε μακαρόνια πριν από την προπόνηση και μετά θα κλειστούν μόνοι στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ