ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον Μπέιλ, αλλά μόνο ως δανεικό

Real's Gareth Bale gestures during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real's Gareth Bale gestures during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά με τη μορφή δανεισμού και όχι αγοράς του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θέλει τον Γκάρεθ Μπέιλ στη νέα Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να χτίσει, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν βρίσκεται στα πλάνα του και το έχει καταστήσει σαφές με όλους τους τρόπους. Η επιθυμία του είναι να βρεθεί πρόταση και να φύγει, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει ομάδα που να πληρώνει τα χρήματα που αξιώνει η "βασίλισσα" για τον Ουαλό εξτρέμ, ενώ και το συμβόλαιό του είναι τεράστιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Μπέιλ, όπως αναφέρει η "Mirror", αλλά μόνο με τη μορφή δανεισμού για 1+1 χρόνια. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα που θέλει η Ρεάλ για την αγορά του, όμως μπορεί να τη διευκολύνει, αναλαμβάνοντας το συμβόλαιό του. Αν προχωρούσε αυτό το deal, θα συνέφερε και τις δυο ομάδες, όμως πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος ο Μπέιλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ