ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τέσσερις παίκτες από την Μπαρτσελόνα

Barcelona's Ivan Rakitic runs for the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and RCD Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic runs for the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and RCD Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επωφεληθεί από το ολικό λίφτινγκ που σχεδιάζουν στην Μπαρτσελόνα, καθώς έχει στα ραντάρ της τέσσερις ποδοσφαιριστές των “Μπλαουγκράνα” και συγκεκριμένα τους Ντεμπελέ, Ουμτιτί, Ράκιτιτς και Βιδάλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πριν από δύο ημέρες, όπου ηττήθηκε από την Σεβίλλη (2-1), για τα ημιτελικά του Europa League, και πλέον στρέφεται εξ’ολοκλήρου στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Οι ιθύνοντες των “Κόκκινων Διαβόλων” έχουν βάλει στο μάτι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Manchester Evening News. Πρόκειται για τους Ουσμάν Ντεμπελέ, Σαμουέλ Ουμτιτί, Ιβάν Ράκιτιτς και Αρτούρο Βιδάλ.

Το μέλλον όλων στην Βαρκελώνη είναι επισφαλές, μετά την ήττα διασυρμό από την Μπάγερν Μονάχου (8-2), η οποία ωθεί τους Καταλανούς να χτίσουν μια νέα ομάδα από την αρχή.

Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του μεταγραφικά, προκειμένου να δυναμώσει και να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες έχουν μονοπωλήσει την κορυφή αυτά τα δύο χρόνια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ