ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Τεσσάρα" στην Λιντς με απόντες Ντε Χέα και Λουκακού

Ashley Young, right, of Manchester United and Jordan Stevens of Leeds United compete for the ball during their friendly soccer match in Perth, Australia, Wednesday, July 17, 2019. (Richard Wainwright/AAP Image via AP)
Ashley Young, right, of Manchester United and Jordan Stevens of Leeds United compete for the ball during their friendly soccer match in Perth, Australia, Wednesday, July 17, 2019. (Richard Wainwright/AAP Image via AP) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το "2 στα 2" στα φιλικά προετοιμασίας που δίνει στην Αυστραλία και με τα οποία άνοιξε τη σεζόν, επικρατώντας την Τετάρτη με το εμφατικό 4-0 της Λιντς (VIDEO).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς είχαν να αναμετρηθούν σχεδόν οκτώ χρόνια (μετά τον υποβιβασμό των "παγωνιών" από την Premier League) και στο πρώτο τους ραντεβού μετά το 211 οι "κόκκινοι διάβολοι" πανηγύρισαν μία πολύ άνετη επικράτηση με 4-0.

Σκόρερ για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν τέσσερις διαφορετικοί παίκτες: οι Γκρίνγουντ (7'), Ράσφορντ (27'), Τζόουνς (51') και Μαρσιάλ (69' πεν.), σε ένα ματς που διεξήχθη στο "Optus Stadium" του Περθ όπως και το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό των "κόκκινων διαβόλων" (2-0 την Περθ Γκλόρι) και στο οποίο βρέθηκαν στις εξέδρες πάνω από 55.000 θεατές.

Σε αντίθεση με το ματς με την Περθ Γκλόρι, αυτή τη φορά ο Πολ Πογκμπά χρησιμοποιήθηκε από την αρχή, ενώ αντίθετα δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ο Νταβίντ Ντε Χέα (ίωση) και ο Ρομελού Λουκακού (ανέτοιμος), με τον Βέλγο να περιμένει από την πλευρά του πότε θα συμφωνήσει η αγγλική ομάδα με την Ίντερ για την παραχώρησή του.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο (46' Κάστρο), Γουάν-Μπισάκα (46' Γιανγκ), Μπεγί (46' Σμόλινγκ), Λίντελοφ (46' Τζόουνς), Ρόχο (46' Ντάλοτ), ΜακΤόμινεϊ (46' Περέιρα), Πογκμπά (46' Μάτιτς (787' Γκάρνερ)), Γκρίνγουντ (46' Τσονγκ), Μάτα (46' Γκόμες), Τζέιμς, Ράσφορντ (46' Μαρσιάλ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Συμφωνία-ρεκόρ 80.000.000 λιρών για τον Μαγκουάιρ"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ