ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελειώνει του Σάντσες στην Ίντερ

Manchester United's Alexis Sanchez during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Alexis Sanchez during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κοιτάξει να βρει αντικαταστάτη για τον Χιλιανό επιθετικό.

Η πορεία του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι δύο πλευρές. Σύντομα, αναμένεται ο Χιλιανός επιθετικός να αποτελέσει παρελθόν με την Ίντερ να έχει το προβάδισμα για να τον αποκτήσει.

Οι "νερατζούρι" θα τον πάρουν αρχικά με τη μορφή δανεισμού και θα έχουν οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή η διαφορά που χωρίζει τις εμπλεκόμενες πλευρές σχετικά με τις απολαβές του παίκτη έχει πέσει αρκετά και όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του στην αγορά των ελεύθερων.

Αυτό τόνισε και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του: "Δε θα ψάξουμε για άλλες μεταγραφές αυτή τη στιγμή. Είναι ένας παίκτης ποιότητας, το έχω ξαναπεί, αλλά μερικές φορές προχωράς μέσα από τις ατυχίες και τους τραυματισμούς. Κι εκείνος είχε πολλές ατυχίες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ