ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνελήφθη στη Μύκονο ο Μαγκουάιρ

Manchester United's Harry Maguire reacts during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium, in Leicester, England, Sunday, July 26, 2020. (Oli Scarff/Pool via AP)
Manchester United's Harry Maguire reacts during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium, in Leicester, England, Sunday, July 26, 2020. (Oli Scarff/Pool via AP) AP

O αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, συνελήφθη στη Μύκονο μετά από καυγά με συμπατριώτες του και έχοντας χτυπήσει μαζί με την παρέα του αστυνομικό.

Σε καυγά στη Μύκονο μπλέχθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός και η παρέα του διαπληκτίστηκαν με άλλη παρέα, έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικούς.

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομίακλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικας της Μυκόνου, για διένεξη μεταξύ δύο παρεών τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν και τους χώρισαν και τότε τρεις από την μία παρέα ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, έβρισαν τους αστυνομικούς και χτύπησαν έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου.

Ούτε εκεί όμως ηρεμούσαν αφού συνέχισαν να βρίζουν τους πάντες και χτύπησαν ακόμη έναν αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία.

Photo credits: AP Images

Πηγή: Νews247.gr

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ