ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη λίστα της οι Μπέιλ, Ντάγκλας Κόστα και Πέρισιτς

Real Madrid's Gareth Bale leaves the game during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Gareth Bale leaves the game during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Τζέιντον Σάντσο που παραμένει στην Ντόρτμουντ και επικεντρώνεται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυσή της στα άκρα.

Δεν είναι άγνωστο ότι ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Τζέιντον Σάντσο. Οι κόκκινοι διάβολοι έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Άγγλου εξτρέμ, όμως συμφωνία με την Ντόρτμουντ δεν υπήρξε ποτέ, με τους Γερμανούς να ζητούν 120 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σάντσο παραμένει στους Βεστφαλούς, οι οποίοι προετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σεζόν στην Bundesliga. Η αγγλική ομάδα, όπως αναφέρει η Telegraph, είναι έτοιμη να αποσύρει εντελώς το ενδιαφέρον της και επικεντρώνεται σε άλλες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η λίστα της Γιουνάιτεντ διαθέτει τρία ονόματα. Ένα από αυτά είναι του Γκάρεθ Μπέιλ, οι σχέσεις του οποίου με τον Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν ραγίσει και "κάθεται" στο συμβόλαιο του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

"Αν προκύψουν αυτές οι επιλογές (ενδιαφέρον από σύλλογο της Premier League) είναι κάτι που θα έβλεπα σίγουρα. Προσπάθησα να φύγω πέρυσι, αλλά εμπόδισαν τα πάντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν ένα έργο για το οποίο ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά δεν υλοποιήθηκε" είχε δηλώσει ο Ουαλός.

Επιπλέον, στο στόχαστρο των κόκκινων διαβόλων είναι και ο Ντάγκλας Κόστα, στον οποίο πωλητήριο φαίνεται να έχει βάλει ο προπονητής της Γιουβέντους, Άντρεα Πίρλο.

Τέλος, ακόμη ένας υποψήφιος είναι ο Ίβαν Πέρισιτς. Ο Κροάτης εξτρέμ επέστρεψε στην Ίντερ, έπειτα από τον δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία αποφάσισε να μην επεκτείνει την συνεργασία της μαζί του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ