ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα 55 + 25 εκατομμύρια ευρώ το deal με Φερνάντες

FILE - In this June 9, 2019, file photo, Portugal's Bruno Fernandes poses with the trophy at the end of the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal.  According to news reports Wednesday, Jan. 29, 2020, Lisbon's Sporting CP midfielder Fernandes is expected to join Manchester United following months of negotiations between the two clubs. (AP Photo/Armando Franca, FILE)
FILE - In this June 9, 2019, file photo, Portugal's Bruno Fernandes poses with the trophy at the end of the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal. According to news reports Wednesday, Jan. 29, 2020, Lisbon's Sporting CP midfielder Fernandes is expected to join Manchester United following months of negotiations between the two clubs. (AP Photo/Armando Franca, FILE) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA, FILE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ έδωσαν οριστικά τα χέρια για τη μετακόμιση του Πορτογάλου μέσου στο Ολντ Τράφορντ, με την ομάδα της Λισσαβώνας να αποκαλύπτει το ακριβές ποσό που θα κοστίσει η μεταγραφή του.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας εξελίχτηκε σε χειμερινό μεταγραφικό σίριαλ με πάρα πολλά επεισόδια και έφτασε πολύ κοντά σε ναυάγιο, ωστόσο η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατέθεσε τα όπλα, ανέβασε την προσφορά της και τελικά δικαιώθηκε.

Οι δύο ομάδες βρήκαν τη χρυσή τομή και έδωσαν οριστικά τα χέρια το απόγευμα της Τετάρτης (29/1), με αποτέλεσμα όχι μόνο να κοινοποιήσουν τη μεταξύ τους συμφωνία αλλά να βγουν στο φως της δημοσιότητας και οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal ελέω Σπόρτινγκ.

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που κοινοποίησε η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, η αγγλική ομάδα θα καταβάλλει αρχικά το ποσό των 55.000.000 ευρώ ενώ άλλα 25.000.000 ευρώ έχουν μπει στη συμφωνία με τη μορφή μπόνους.

Ένα ποσό της τάξης των 5.000.000 ευρώ συνδέεται με τον αριθμό των εμφανίσεών του και αντίστοιχο ποσό με την είσοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Champions League τη φετινή σεζόν, ενώ υπάρχει και ένα μπόνους 15.000.000 ευρώ που αφορά ατομικά βραβεία του παίκτη, όπως για παράδειγμα το να κατακτήσει κάποια στιγμή τη Χρυσή Μπάλα.

Σημειώνεται πως ο Φερνάντες αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης στην Αγγλία με ιδιωτικό τζετ, με τον Μάρκους Ράσφορντ να είναι ο πρώτος που τον καλωσόρισε επίσημα στη νεα του ομάδα μέσω μηνύματος στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλείνει χρυσό deal με Σπόρτινγκ για τον Φερνάντες
Οπαδοί της Γιουνάιτεντ επιτέθηκαν στο σπίτι του Γούντγουορντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ