ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σενάριο επιστροφής του Αλέξις Σάντσες

Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Σύμφωνα με τη Daily Star, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να πάρει πίσω από την Ίντερ τον Αλέξις Σάντσες και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, δίνοντάς του μια ακόμη ευκαιρία.

Τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί αναφορικά με το μέλλον του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ίντερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Star, ο Χιλιανός είναι στα υπόψιν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επιστροφή, ώστε να του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία.

Ο ποδοσφαιριστής έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στους νερατζούρι ως το φινάλε της σεζόν και ως τώρα έχει πραγματοποιήσει έξι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει ένα γκολ. Εν ολίγοις, δεν έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ σκέφτονται να τον πάρουν πίσω και μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντ Γούντγουαρντ φέρεται να είπε στον 31χρονο και τον ατζέντη του ότι δεν θα μονιμοποιηθεί η μεταγραφή του στην Ίντερ, ούτε θα πουληθεί σε άλλο κλαμπ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ