ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πήρε δανεικό τον Ιγκάλο από την Κίνα

Watford's Odion Ighalo celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium in Watford, Sunday, Dec. 20, 2015. (AP Photo/Matt Dunham)
Watford's Odion Ighalo celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium in Watford, Sunday, Dec. 20, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκτά 30χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Όντιον Ιγκάλο, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την κινεζική Shanghai Shenhua. Δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς.

Προσθήκη στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία απέκτησε τον Όντιον Ιγκάλο από την κινεζική Shanghai Shenhua.

Ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός θα φορά τη φανέλα της Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός για έξι μήνες. Η αγγλική ομάδα θα πληρώσει το ποσό των 4.700.000 ευρώ ως ενοίκιο στην αντίστοιχη της Σανγκάης.

Ο Ιγκάλο επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην Premier League, καθώς αγωνιζόταν στη Γουότφορντ πριν μετακινηθεί στην Κίνα. Πρώτος του σταθμός στην Ευρώπη ήταν η Νορβηγία και η Λιν, ενώ το 2008 μετακόμισε στην Ουντινέζε.

Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Γρανάδα, Τσεζένα και Γουότφορντ. Ο Ιγκάλο είναι η δεύτερη προσθήκη του χειμώνα μετά από τον 25χρονο Πορτογάλο μέσο, Μπρούνο Φερνάντες, από τη Σπόρτινγκ. Τον Ιγκάλο διεκδικούσε και η Ίντερ, αλλά ο Αφρικανός επιθυμούσε να επιστρέψει στην Premier League.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ