ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι προβληματισμοί για τη συνύπαρξη Φαν ντε Μπεκ και Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba warms up before the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium, in Leicester, England, Sunday, July 26, 2020. (Oli Scarff/Pool via AP)
Manchester United's Paul Pogba warms up before the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium, in Leicester, England, Sunday, July 26, 2020. (Oli Scarff/Pool via AP) AP

Η άφιξη του Φαν ντε Μπεκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πυροδοτήσει ανησυχίες για το μέλλον του Πογκμπά, καθώς και οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, μετά τη συμφωνία της με τον Άγιαξ για την μεταγραφή του, έναντι 40.000.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους. Μαζί με τους Πολ Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο 23χρονος Ολλανδός μέσος, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Τον προβληματισμό του σχετικά με την άφιξη του Φαν ντε Μπεκ εξέφρασε στο “Talksport” ο πρώην προπονητής της ομάδας, Στιβ ΜακΛάρεν, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Φοβάμαι για τον Πολ Πογκμπά”.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντάνι Μέρφι, καθώς, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, θεωρεί πολύ πιθανό η συμφωνία με τον Ολλανδό μέσο να οδηγήσει τον Γάλλο διεθνή εκτός πλάνου του προπονητή, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Παρόλα αυτά, για τον θρυλικό προπονητή της Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της από το 1986 μέχρι το 2013, η άφιξη του Φαν ντε Μπεκ θα μπορούσε στην πραγματικότητα να λειτουργήσει βοηθητικά για τον Πογκμπά. Αυτό βέβαια, εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσει ο ίδιος ο παίκτης στον ανταγωνισμό.

Όλα αυτά, ωστόσο, αποτελούν απλώς υποθέσεις. Το αν και ποιες θα επιβεβαιωθούν, θα το δείξει η ιστορία. Εν αναμονή, λοιπόν...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ