ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί πίκαραν τον Μέσι με τραγούδι για Ρονάλντο!

Barcelona's Lionel Messi receives medical assistance during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Barcelona's Lionel Messi receives medical assistance during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε να αποχωρήσει κάποια στιγμή από το χορτάρι έχοντας χτυπήσει στο πρόσωπο και οι οπαδοί της Μάντσεστερ ΓιουναίτενT τον έβαλαν στο στόχαστρό τους χρησιμοποιώντας το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο (VIDEO).

Η ποδοσφαιρική κόντρα του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το ποιος είναι ο κορυφαίος στη σύγχρονη ιστορία της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Τόσο πολύ μάλιστα ώστε ακόμα και όταν παίζει ο ένας, ο άλλος να κάνει guest εμφάνιση στις εξέδρες.

Το συγκεκριμένο σουρεάλ σκηνικό στήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα (0-1), με τον Λιονέλ Μέσι να πέφτει στο έδαφος από άτσαλο χτύπημα του Σμόλινγκ και να βλέπει τη μύτη του να ματώνει για να έρθουν άμεσα οι γιατροί για τις πρώτες βοήθειες.

Την ώρα όμως που ο "Pulga" ήταν αιμόφυρτος και οδηγούταν εκτός αγωνιστικών χώρων, οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο δεν έδειξαν να συγκινούνται από τον τραυματισμό του αλλά βρήκαν την ευκαιρία για να τον πικάρουν μέσω του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ζήτω ο Ρονάλντο", φώναζε ρυθμικά ένα μεγάλο κομμάτι της εξέδρας, με τους φανς της Γιουνάιτεντ να μην έχουν ξεχάσει τα έξι χρόνια παρουσίας του Ρονάλντο με την κόκκινη φανέλα (2003-09) και να παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ του Πορτογάλου απέναντι στον Αργεντινό, που εχει στερήσει μάλιστα δύο Champions League το 2009 και το 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ