ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ είπε στον Λίνγκαρντ να κόψει τα social media

Manchester United's Jesse Lingard, left, and Manchester United's Marcus Rashford react during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φέρεται να του ζήτησε να περιορίσει την χρήση των social media.

Τα social media και η χρήση τους από τους αθλητές αποτελούν ένα μεγάλο θέμα συζήτησης και το οποίο ανέδειξε με την έρευνα του το Sport24.gr. Ένας από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εκταταμένη χρήση τους είναι και ο Τζέσε Λίνγκαρντ.

Ο 27χρονος εξτρέμ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό εδώ και ένα χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στο 2019 δεν πέτυχε κανένα γκολ στην Premier League, ενώ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει μόλις ένα! Συγκεκριμένα, από το φετινό καλοκαίρι έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές μετρώντας ένα γκολ (αυτό κόντρα στην Αστάνα για το Europa League) και μία ασίστ (στον τρίτο γύρο του League Cup απέναντι στην Ροτσντέιλ).

Ο Σόλσκιερ φέρεται να συμβούλεψε τον Τζέσε Λίνγκαρντ να κόψει τα social media. Ο 27χρονος εξτρέμ είναι από τους πλέον δραστήριους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο προπονητής του θέλει να το περιορίσει αυτό.

Διαβάστε την μεγάλη έρευνα του Sport24.gr για τα social media.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ