ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ αποθέωσε τον διαιτητή του ντέρμπι

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer yells during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer yells during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξήγησε για ποιο λόγο δίνει στον διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον τον τίτλο του MVP στο ντέρμπι ενώ απάντησε και στις κατηγορίες του Κλοπ περί αμυντικού παιχνιδιού της Γιουναιτεντ.

Δυο ολότελα αντίθετοι κόσμοι... Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να ήταν πυρ και μανία με τον Μάρτιν Άτκινσον για την απόφασή να μην ακυρώσει το γκολ του Ράσφορντ, ενώ στην αρχή της φάσης υπήρχε φάουλ στον Οριγκί από τον Λίντελοφ, ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε άλλη άποψη για τον Άγγλο διεθνή διαιτητή.

Για την ακρίβεια την καλύτερη, αφού σε δηλώσεις του μετά το 1-1 στο "Ολντ Τράφορντ" έδωσε στον έμπειρο ρέφερι τον τίτλο του κορυφαίου στην αναμέτρηση! "Ήταν ο MVP του ντέρμπι και νομίζω ότι θα πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια.

Δεν το κάνουμε συχνά αυτό. Άφησε το ματς να είναι ντέρμπι, δεν ήταν σαν άλλα παιχνίδια που δεν σου επιτρέπουν να αγγίζεις τους αντιπάλους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος είχε απάντηση και στις σπόντες που άφησε ο Γιούργκεν Κλοπ περί αμυντικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και τέσσερα χρόνια στους αγώνες της με την Λίβερπουλ.

"Εμείς προετοιμάσαμε την ομάδα μας για να επιτεθεί, να είναι δυναμική και να δημιουργήσει ευκαιρίες και νομίζω ότι το πετύχαμε αυτό. Όταν αναγκάζεις την αντίπαλη ομάδα να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει συνήθως, σημαίνει πως έχεις εκτελέσει τέλεια το πλάνο σου.

Παρόλα αυτά μας δημιούργησαν προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο και υποφέραμε με την κατοχή της μπάλας που είχαν, για αυτό ήμασταν τόσο κουρασμένοι προς το τέλος του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 1-1: O Λαλάνα κράτησε το αήττητο των ρεντς
Λίβερπουλ: Καρφιά Κλοπ για VAR και Γιουνάιτεντ και απάντηση από Μουρίνιο!
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ