ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο ρόλος του Φέργκιουσον στο "φάγωμα" του Μουρίνιο και την επιλογή διαδόχου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο ρόλος του Φέργκιουσον στο "φάγωμα" του Μουρίνιο και την επιλογή διαδόχου

Στο εστιατόριο του "Ανφιλντ" πάρθηκε η απόφαση της απομάκρυνσης του Ζοζέ Μουρίνιο και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε ενεργό ρόλο στις εξελίξεις σύμφωνα με δημοσίευμα.

Αποτελεί γεγονός πως κανένας από τους προπονητές που ανέλαβαν μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν πέτυχαν να κρατήσουν την πρωτιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και ο Μουρίνιο το... έχασε το τρένο και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από τον πάγκο.

Αλήθεια, ποιος ήταν ο ρόλος του Σκωτσέζου στην απόλυση του Πορτογάλου; Σύμφωνα με τους "Times", ο Φέργκιουσον, ο Γούντγουορντ, ο Γκιλ και άλλοι επιτελικοί είχαν σχηματίσει έναν κύκλο στο εστιατόριο του "Ανφιλντ" -κατά τη διάρκεια του γεύματος για τους παράγοντες μετά την ήττα (3-1)- και φέρονται να συζήτησαν σχετικά με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

" Όσοι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο (με τα στελέχη της Γιουνάιτεντ) τους φάνηκε ότι κουβέντιαζαν για την απομάκρυνση του Μουρίνιο" γράφει χαρακτηριστικά το απόσπασμα του προαναφερθέντος Μέσου.

Η "Independent", επίσης, τονίζει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα έχει λόγο στην επόμενη μέρα του κλαμπ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στην Αγγλία θεωρούν δεδομένο ότι ο βοηθός της "αλεπούς", Μάικ Φίλαν επιστρέφει στο "Ολντ Τράφορντ" για να στηρίξει τον Σόλσκιερ (σ.σ. είχε φύγει μαζί του πριν από πέντε χρόνια).

Όσον αφορά στον μόνιμο αντικαταστάτη του Μουρίνιο, στο Νησί επισημαίνουν ότι ο Φέργκιουσον είναι θαυμαστής του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι είχαν φάει μαζί στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ