Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζει νέα πρόταση

Νέα πρόταση για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν. Η δεύτερη, αξίας 3 δις ευρώ, είχε απορριφθεί.

Η πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει νέα πρόταση για να αποκτήσει τις μετοχές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τη Mirror, η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" έχει ήδη απορρίψει δύο προσφορές της βασιλική οικογένεια, εκ των οποίων η δεύτερη ήταν αξίας 3 δις ευρώ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ, που είχε αγοράσει τη Γιουνάιτεντ το 2005, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τις μετοχές, ανεξάρτητα από τι πρόταση θα κατατεθεί. Μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να βρίσκεται σε κρίση, αλλά αυτό δεν αποτρέπει τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν να σκέφτεται σοβαρά την αγορά μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων παγκοσμίως, ένα τεράστιο brand name.

Σε μια πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε, ένα δις άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται και παρακολουθούν τη Γιουνάιτεντ. Ένας οικονομικής αναλυτής κορυφαίου επιπέδου ανέφερε: "Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξίζει 2,64 δις ευρώ, θα πρέπει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να δώσει τουλάχιστον 4 δις ευρώ για να την αγοράσει από την οικογένεια των Γκλέιζερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το "καρφί" του Σόλσκιερ στη Λίβερπουλ
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.