ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο όρος που αφαιρέθηκε και έπεισε τον Ντε Χέα να υπογράψει

Manchester United's goalkeeper David de Gea during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's goalkeeper David de Gea during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε ν' αφαιρέσει έναν σημαντικό όρο από το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα για να τον κάνει να υπογράψει το νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα "γεράσει" στο Όλντ Τράφορντ με τη νέα συμφωνία που υπέγραψε. Για να φτάσει η Γιουνάιτεντ να τον πείσει να παραμείνει χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός. Ωστόσο, το αγκάθι για να πέσουν οι υπογραφές ήταν ένα και αφαιρέθηκε.

Ως γνωστόν, όλοι ποδοσφαιριστές των "κόκκινων διαβόλων", καθώς συμφωνούν με το κλαμπ έχουν μία ρήτρα που ρίχνει του μισθούς τους κατά 25% εάν δεν βγει η ομάδα στο Champions League κάθε επόμενης σεζόν. Ο Ισπανός κίπερ είχε υποστεί στο παρελθόν τη συγκεκριμένη μείωση, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Οι εκπρόσωποι του κίπερ της εθνικής Ισπανίας, πέτυχαν κατά τις διαπραγματεύσεις να σβήσουν από το συμβόλαιο του Ντε Χέα αυτό τον όρο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προκριθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου, τα 15 εκατ. ευρώ του Ντε Χέα θα παραμείνουν άθικτα.

Champions Fantasy League τουρνουά στο Stoiximan.gr με εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 100.000€! *(*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ