ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μουρίνιο κατέβηκε από το πούλμαν και πήγε με τα πόδια στο γήπεδο!

Manchester United's manager Jose Mourinho reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Μουρίνιο AP PHOTO/JON SUPER

Το πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε ξανά στην κίνηση, με αποτέλεσμα ο Ζοζέ Μουρίνιο να κατέβει, να βάλει ένα φούτερ με κουκούλα και να φτάσει στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα γινόταν. (VIDEOS)

Σε μεγάλο πρόβλημα εξελίσσεται το κυκλοφοριακό στο Μάντσεστερ, ταλαιπωρώντας αφάνταστα χθες (23/10) τις αποστολές της Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους πριν από τη μεταξύ τους μάχη για τους ομίλους του Champions League. Η ιταλική ομάδα μετέβη στις 20:55 στο "Ολντ Τράφορντ", ενώ η αποστολή των γηπεδούχων βρέθηκε μπλοκαρισμένη επί 45 λεπτά στο δρόμο, φτάνοντας στο γήπεδο της γύρω στις 21:09.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ τιμωρήθηκε από την αργοπορία της στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι για το Champions League κόντρα στη Βαλένθια, που είχε προκαλέσει τότε τη μετάθεση κατά πέντε λεπτών της έναρξης του.

Αντιμετωπίζοντας εκ νέου πρόβλημα στο δρόμο παρά το γεγονός πως επιλέχθηκε ξενοδοχείο κοντά στο γήπεδο, ο Ζοζέ Μουρίνιο αντιλήφθηκε πως η κακή κατάσταση θα επαναλαμβανόταν, έβαλε ένα φούτερ με κουκούλα και περπάτησε μέχρι το γήπεδο!

"Οι παίκτες μου είναι 45' μέσα στο πούλμαν και εγώ περπάτησα ανάμεσα στον κόσμο με μια κουκούλα για να μη με καταλάβουν. Προβλήματα είχε και η Γιουβέντους στο δρόμο, εγώ ενημέρωσα τον υπεύθυνο της UEFA για να μην τιμωρηθούμε πάλι", σχολίασε επί αυτού ο Πορτογάλος τεχνικός στο "BT Sport".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ