ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Λίντελοφ μπορεί να "φέρει" κι άλλο σέντερ μπακ

Manchester United's Victor Lindelof, left, and manager Ole Gunnar Solskjaer after the final whistle during the English Premier League soccer match against Watford at Old Trafford, Manchester, England, Sunday Feb. 23, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Victor Lindelof, left, and manager Ole Gunnar Solskjaer after the final whistle during the English Premier League soccer match against Watford at Old Trafford, Manchester, England, Sunday Feb. 23, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η αστάθεια που παρουσιάζει ο Βίκτορ Λίντελοφ έχει φέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σημείο να κοιτάζει την αγορά για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.

Παρά το γεγονός πως το περσινό καλοκαίρι βγήκε το ποσό των 80.000.000 ευρώ για την αγορά του Χάρι Μαγκουάιρ, δεν αποκλείεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κυνηγήσει την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τον 27χρονο παίκτη, αλλά με το γεγονός πως ο Βίκτορ Λίντελοφ παρουσιάζεται αρκετά ασταθής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο προσθήκης στο κέντρο της άμυνας, αναζητώντας τον ιδανικό παρτενέρ για τον Χάρι Μαγκουάιρ. Κι αυτό γιατί ο Βίκτορ Λίντελοφ απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί "σίγουρη λύση" παρά το γεγονός πως οι "κόκκινοι διάβολοι" επέκτειναν το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, πριν από μερικούς μήνες.

Η αγορά βέβαια δεν θα είναι ιδιαίτερα ανοιχτή σε ό,τι έχει να κάνει με τα ποσά που μπορούν να διατεθούν λόγω του κορονοϊού, γεγονός που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ