ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεταγραφική λίστα κόστους 445 εκατ. ευρώ

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer follows the game during the English FA Cup Quarter Final soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer follows the game during the English FA Cup Quarter Final soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα "Daily Mail", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έτοιμη την καλοκαιρινή μεταγραφική της λίστα, η οποία κοστίζει 445.000.000 ευρώ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη τριετία. Ξεκίνησε μεν ως υπηρεσιακός προπονητής, όμως η δουλειά που έχει κάνει ο Νορβηγός είναι εξαιρετική. Έχει καταφέρει να διορθώσει την εικόνα των "Κόκκινων Διαβόλων" στην Premier League μετρώντας 10 νίκες σε 13 παιχνίδια υπό τις εντολές του, ενώ τους οδήγησε και στα προημιτελικά του Champions League.

Όμως, το έργο του Σόλσκιερ δεν σταματάει εκεί, αφού ετοιμάζει ήδη τη λίστα του για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα "Daily Mail", το κόστος αυτής αγγίζει τα 445.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Άαρον Γουάν-Μπισάκα. Ο 21χρονος δεξιός μπακ αγωνίζεται στην ομάδα της Κρίσταλ Πάλας και έχει σημειώσει με αυτήν 27 συμμετοχές και πολύ καλές εμφανίσεις. Οι "Αετοί" θέλουν να βγάλουν κέρδος από τον ποδοσφαιριστή και τον πουλάνε για 47.000.000 ευρώ.

Ο Ζοάο Κανσέλο είναι ένας ακόμη παίκτης που θέλει ο Σόλσκιερ. Ο 24χρονος Πορτογάλος παίζει και εκείνος ως δεξιός μπακ και έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους ως το 2023. Εάν η Γιουνάιτεντ θέλει να τον κάνει δικό της, τότε πρέπει να καταβάλει το ποσό των 75.000.000 ευρώ στην ομάδα του Τορίνο.

Το τρίτο όνομα της λίστας είναι ο Σαούλ Νίγκεζ. Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ισπανός έχει κλείσει με την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα κάνουν την προσπάθεια τους με πρόταση 95.000.000 ευρώ.

Μία μεγάλη επιθυμία του Σόλσκιερ είναι και ο Ιβάν Ράκιτις. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα αναμένεται να φύγει από την Καταλονία, μετά την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Η λύση του 31χρονου Κροάτη είναι πιο φθηνή σε σχέση με αυτή του Σαούλ Νίγκεζ με την τιμή πώλησης του να ορίζεται στα 64.000.000 ευρώ.

Ο Νορβηγός προπονητής έχει αρκετές εναλλακτικές για το κέντρο της Γιουνάιτεντ. Ακόμη ένας στόχος του είναι ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός δεν φαίνεται να φεύγει εύκολα από την Παρί, όμως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν στους Γάλλους πρόταση 105.000.000 ευρώ.

Τη λίστα ολοκληρώνει ο Τόνι Κρος. Ο 29χρονος Γερμανός θα μπορούσε να αποτελέσει τον εγκέφαλο του κέντρου της ομάδας του Μάντσεστερ και ο Σόλσκιερ θέλει να τον κάνει δικό του. Αυτό γίνεται να πραγματοποιηθεί για ένα ποσό που φθάνει τα 60.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Φαν Χάαλ: "Ο Σόλσκιερ παρκάρει πούλμαν μπροστά από την εστία όπως ο Μουρίνιο"
Παρί Σεν-Ζερμέν: Παίρνει Αντέρ Ερέρα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ