ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Μάχη" για να κρατήσει τον Ιγκάλο

Manchester United's Odion Ighalo celebrates after scoring his side's second goal during the round of 32 second leg Europa League soccer match between Manchester United and Brugge at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Odion Ighalo celebrates after scoring his side's second goal during the round of 32 second leg Europa League soccer match between Manchester United and Brugge at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει μάχη για να παρατείνει το δανεισμό του Οντιόν Ιγκάλο, αφού η Shanghai Shenhua τον θέλει πίσω για την έναρξη της σεζόν στην Κίνα, ενώ στο... κόλπο έχει μπει κι η Νιούκαστλ.

H παραμονή ή όχι του Οντιόν Ιγκάλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά τις 30 Ιουνίου, όταν κι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Νιγηριανού επιθετικού από τη Shanghai Shenhua, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τους διοικούντες την αγγλική ομάδα.

Oι ιθύνοντες της Shenhua έχουν ενημερώσει τον 30χρονο φορ ότι τον περιμένουν πίσω για την έναρξη της νέας σεζόν στην Chinese Super League, ενώ του έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, καθώς το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2022.

Από την πλευρά του, ο Ιγκάλο θα ήθελε να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ, αφού έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τους "Κόκκινους Διαβόλους", μετρώντας τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε οχτώ αναμετρήσεις. Όμως, η μοναδική περίπτωση για να συναινέσει η Shanghai Shenhua στην παραχώρησή του, είναι να κατατεθεί πρόταση αγοράς του, η οποία θα αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως δυνατά στο... κόλπο της απόκτησής του, για μετά το καλοκαίρι, έχει μπει κι η Νιούκαστλ. Οι νέοι ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας θέλουν να την ενισχύσουν και μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αρέσουν είναι κι ο Ιγκάλο.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ