ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλείνει χρυσό deal με Σπόρτινγκ για τον Φερνάντες

Portugal's Bruno Fernandes, right, challenges for the ball with Luxembourg's Dirk Carlson during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Luxembourg at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Friday, Oct 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Bruno Fernandes, right, challenges for the ball with Luxembourg's Dirk Carlson during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Luxembourg at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Friday, Oct 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε σημαντικά την προσφορά της και ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για τον Μπρούνο Φερνάντες, που αναμένεται στην Αγγλία την Πέμπτη για τα ιατρικά.

Η μετακίνηση του Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Μάντσεστερ Γιουναιτεντ έχει περάσει από χίλια κύματα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τα τελευταία ρεπορτάζ ωστόσο από την Αγγλία και την Ιταλία να εκτιμούν πως θα έχει αίσιο τέλος για τους κόκκινους διαβόλους.

Σύμφωνα με την "Daily Mail", οι δύο ομάδες κάθισαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αυτή τη φορά βρέθηκε η χρυσή τομή, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ανεβάζει την προσφορά της και να δέχεται να γεφυρώσει το οικονομικό χάσμα που υπήρχε, μέσω μπόνους.

"Η Γιουνάιτεντ θα καταβάλλει αρχικά το ποσό των 46.600.000 λιρών και η συμφωνία περιλαμβάνει μπόνους 8.500.000 λιρών που συνδέονται με τις εμφανίσεις του με το σύλλογο και το αν αυτός θα προκριθεί στο νέο Champions League.

Yπάρχουν βέβαια και κάποιοι δύσκολοι στόχοι που σε περίπτωση που τους πετύχει ο Φερνάντες θα είναι υποχρεωμένη η Γιουνάιτεντ να δώσει άλλα 12.700.000 λίρες στην Σπόρτινγκ", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, τονίζοντας πως το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει μάξιμουμ στα 68.000.000 λίρες.

Όσον αφορά στη συμφωνία του 25χρονου Πορτογάλου επιθετικού με τους κόκκινους διαβόλους, ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα αποκαλύπτει πως Φερνάντες θα περάσει από ιατρικά τεστ την Πέμπτη (30/1) και κατόπιν θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2025, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 6.000.000 ευρώ συν μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρανμίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-6: Απάντησε στην γκρίνια με μισή ντουζίνα γκολ!
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ